Maanantaina oli ytoja, niin kuin maananataina yleensä.
24. maaliskuuta kävimme läpi ympäristökasvatusta. Meillä oli vierailijana Sanna Koskinen, johtava ympäristökasvattaja WWF:ltä, mutta häntä ei saatu Teamsiin, joten jouduimme kaikki vaihtamaan Zoom-palveluun. Sannan hyvin mielenkiintoisen puheenvuoron jälkeen menimme takaisin Teamsiin. Klo 12.00 lopetimme ja aloitimme itsenäiset tehtävät, jotka olivat ympäristökasvatukseen liittyviä.
25. maaliskuuta oli seikkailukasvatuksen vuoro. Siinä kävimme läpi mm. luontokouluja. Pääkaupunkiseudulla niitä on kahdeksan, LYKE-verkostolla on yli 50 toimipistettä ympäri Suomen. Meidän oli tarkoitus käydä Vantaan luontokoulussa, mutta se jäi, sattuneesta syystä. Seikkailukasvatus tarkoittaa ihmisen kehittymistä seikkailullisilla, turvallisilla, tavoitteellisella ja ohjatulla toiminnalla. Etätehtävänä meidän piti etsiä jokin kiinnostava luontokoulu mistä päin Suomea tahansa. Itse otin Korkeasaaressa sijaitsevan luontokoulu Arkin. Piti kertoa, miksi valitsi sen koulun, minkälaista toimintaa siellä on, ja muuta mielenkiintoista. Sitten piti kertoa seikkailukasvatuksesta. Piti selittää lyhyesti omin sanoin mitä se on, miten seikkailu- ja ympäristökasvatus eroavat toisistaan ja myös sitä, miten voisi hyödyntää seikkailukasvatusta tulevassa työssä.
26. maaliskuuta oli linturetki. Taisin silloin käydä Purolahdessa. Minulle valiteltiin, että lintukirjani on aika huono. Se ei tosiaan ollut mikään paras mahdollinen. Kun kerroin, että olen koululainen ja olen retkellä koulun takia, tämä lintumies kertoi minulle missä näen pöllön. Se oli lehtopöllö, jolla oli myös kolme poikasta. Onnistuin myös kuulemaan harmaapäätikan.
Perjantaina aloitimme jokaviikkoiset ”aamukahvit”. Silloin vain juttelemme keskenämme.